Васил Евтимов: В продължение на 35 минути играхме прекрасен баскетбол

Това може би ни е най-хубавият ни двубой от началото на годината, смята треньорът на Черноморец

695

Искам да поздравя и двата отбора, защото стана наистина много хубав мач. Това може би ни е най-хубавият ни двубой от началото на годината, като изключим първите пет минути на второто полувреме, в които още бяхме в съблекалнята, но след това се събудихме и продължихме да играем баскетбол. Значи в продължение на 35 минути играхме прекрасен баскетбол. Накрая също имаше едно малко отпускане. Вместо да победим с 15, побеждаваме само със 7, това е единственото нещо, от което не съм доволен„, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Спартак с 88:81 в мач от НБЛ.

Искам да поздравя Николай Титков, защото днес игра с болки. До последно не знаех дали ще играе, но ми каза – Тренер аз ще стисна зъби и искам да помогна на отбора. И аз му благодаря, защото това е истинско момче, което наистина израства тази година страшно много. Прекрасно включване на новото попълнение Джордан Тъкър. Той наистина е много добър баскетболист, уникален стрелец. Още като го видях на първата тренировка, разбрах, че ще ни помогне страшно много. Млад играч, на когото тепърва му започва кариерата и съм страшно доволен, че е тук„, допълва бившият национал.

Чакаме още едно ново попълнение на позиция 4, за да може да замести Кинг Революшън… Искам да похваля момчетата за защитата, най-добрия ни мач в отбрана. Мунис Туту с уникален двубой, 37 коефициент. Беше господар на терена, истински организатор, генерал. Когато той играе така, целият отбор играе добре„, завърши Васил Евтимов.

Втора промяна в състава на Черноморец

Черноморец вгорчи дебюта на Любо Минчев начело на Спартак (видео)

Предишна статияВтора промяна в състава на Черноморец
Следваща статияЛюбо Минчев: Не мога да кажа, че не сме се старали
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."